Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Η ιστορία μας

Η ιστορία μας


Η ιστορία μας

Το Topmost Awards είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1980. Με τα χρόνια, έχουμε γίνει ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές κρυστάλλου στον κόσμο για βραβεία, πλάκες και τρόπαια.


Το εργοστάσιό μας

Τα γραφεία των ΗΠΑ μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο σχέδιο για εσάς. Και έχουμε επίσης δικό του εργοστάσιο στην Κίνα, η οποία διαθέτει κορυφαία κτίρια γραφείων και ολοκληρωμένο χώρο της σύγχρονης κατασκευής εγκαταστάσεις και καταλύματα με έκταση 8500 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερους από 110 τεχνικούς υπαλλήλους.


Το προϊόν μας

Βασισμένη στην αρχή της ειλικρίνειας, της κορυφαίας τεχνολογίας και των ανώτερων υπηρεσιών, η εταιρεία έχει απορροφήσει συνεχώς προηγμένη τεχνολογία και γνώση διαχείρισης, είμαστε σε θέση να παράγουν πάνω από εκατοντάδες είδη χειροτεχνίας κρυστάλλων χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και περιβαλλοντικά προστατευτικά υλικά και διαδικασίες επεξεργασίας όπως η λείανση, η 3D χαρακτική με λέιζερ, η χάραξη άμμου, ο έγχρωμος εκτυπωτής κλπ.


Εφαρμογή προϊόντων

Τα βραβεία αναγνώρισης αναγνωρίζονται από ευκαιρίες αναγνώρισης για εύκολη περιήγηση, όπως τα βραβεία αναγνώρισης εργαζομένων, τα βραβεία απονομής των πινακίδων συνταξιοδότησης, τα στρατιωτικά τρόπαια, τα βραβεία εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.


Αγορά Παραγωγής

Τα προϊόντα έχουν κερδίσει τέλεια φήμη τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές λόγω της μοναδικής εμφάνισης και έχουμε δημιουργήσει μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές σχέσεις με 18 χώρες και περιοχές σε διαφορετικές γωνιές στον κόσμο όπως η Ευρώπη, η Αμερική και η Νοτιοανατολική Ασία.


Η υπηρεσία μας

Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής και αποτελεσματική ομάδα υπηρεσιών, με πάθος αφιερωμένη στις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας, ηθική στις ενέργειές μας, και σχολαστική στην παραγωγή μας. Κάνοντας αυτό που θέλετε ακριβώς είναι στο επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε. Η δική μας υπηρεσία υπηρεσίας είναι: DIY κρύσταλλα βραβεία με EASY παραγγελία και παράδοση FAST.


110% CEO Promise

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ
  Έχουμε τη δική μας ομάδα ειδικών καλλιτεχνών για να σας εξυπηρετήσουμε και αν ένα κομμάτι ή 1000 κομμάτια, δεν χαράζουμε τα όμορφα βραβεία σας μέχρι να αποχωρήσετε από τα τεκμήρια τέχνης σας. Αφού υπογράψετε τις αποδείξεις σας, εγγυόμαστε ότι τα βραβεία σας θα φτάσουν ακριβώς όπως έχετε εγκρίνει, διαφορετικά οι αντικαταστάσεις σας ΔΩΡΕΑΝ, συμπεριλαμβανομένων όλων των δαπανών που απαιτούνται για να λάβετε τις αντικαταστάσεις σας πριν από την εκδήλωσή σας.

 • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
  Είμαστε ηγέτες που δεν ακολουθούν τη βιομηχανία και έχουν εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια. Έχουμε την ισχυρότερη ομάδα και χρησιμοποιούμε μόνο τις τελευταίες τεχνικές και διαδικασίες για βραβεία υψηλής ποιότητας και χάραξη με άμμο. Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε το βραβείο όχι μόνο με την υψηλή ποιότητα αλλά και με την ανταγωνιστική τιμή.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
  Για πάνω από 15 χρόνια, σε ολόκληρη την καριέρα μας, δεν χάσαμε ένα γεγονός. Η δική μας βιομηχανία θα βεβαιωθεί πάντα ότι τα βραβεία σας θα φτάσουν εγκαίρως. Αντιμετωπίζουμε κάθε εκδήλωση ως έκτακτη ανάγκη και υποσχόμαστε ότι τα βραβεία σας θα φτάσουν πριν από την ώρα που θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε. Και σας υπόσχομαι ότι αν τα βραβεία / τα δώρα σας δεν εμφανίζονται εγκαίρως για την εκδήλωσή σας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο μόνος λόγος που μπορώ να το κάνω είναι επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • ΣΚΑΦΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
  Είμαστε τόσο σίγουροι ότι έχουμε την καλύτερη συσκευασία στη βιομηχανία που θα ήθελα να σας προσφέρω την "Safe Promise Ship". Προσωπικά, εγγυώμαι ότι κάθε κομμάτι που θα σας στείλουμε θα φτάσει ασφαλές και υγιές. Στην απίθανη περίπτωση που ο μεταφορέας μας βλάπτει τα κομμάτια σας, θα τα αντικαταστήσω ΔΩΡΕΑΝ, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού κόστους που απαιτείται για να λάβετε τις αντικαταστάσεις σας πριν από την εκδήλωσή σας.