Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ;

Ο οπτικός κρύσταλλος είναι ένα είδος υλικού 100% χωρίς μόλυβδο, το οποίο το καθιστά εξαιρετικά σκληρό και διαφανές. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορούμε να τα κόψουμε σε λαμπερές λοξές και γυαλισμένες επιφάνειες. Ο οπτικός κρύσταλλος, με τις μη φυσαλίδες, την άψογη συμπεριφορά και τις μη εγκλεισμούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια στα βραβεία κρυστάλλου, τα τρόπαια, τα δώρα κρυστάλλου και τα εταιρικά βραβεία, τα οποία δείχνουν την απόλυτη αναγνώριση της υπεροχής και της εκτίμησης.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΥ;

Προσαρμοσμένα βραβεία είναι η ειδικότητά μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο σας μέσω του λογισμικού μας που βρίσκεται στη σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος για κάθε βραβείο και δώρο ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο customerservice@topmostawards.com, το οποίο περιλαμβάνει τις ιδέες σας, την ποσότητα, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμά σας. Θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.


ΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ;

Προσφέρουμε πέντε διαφορετικές επιλογές αποτύπωσης, βαθιά χάραξη, πλήρωση χρωμάτων, 3D χαρακτική επιφανείας, χαρακτική με λέιζερ και εξάχνωση. Η διαδικασία αποτύπωσης καθορίζεται βάσει του έργου και του στοιχείου που έχετε επιλέξει.


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ;

Απολύτως! Μερικά από τα πιο μοναδικά δώρα και βραβεία μας έχουν παραχθεί χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία επιλογές αποτύπωσης.


ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΟΥ;

Όλα τα βραβεία και τα δώρα έρχονται σε ένα κύριο κουτί. Μέσα στο κουτί αυτό είναι ένα ξεχωριστό κουτί που κρατά τα βραβεία και τα δώρα σας. Τα περισσότερα βραβεία και δώρα έρχονται σε ένα μαύρο κουτί δώρου. Μια εικόνα του κουτιού δώρου μπορεί να βρεθεί στη σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος για κάθε βραβείο και δώρο.


ΠΟΙΙ ΘΑ ΔΕΙΩ ΕΓΓΥΗΣΗ;

Μετά την πληρωμή, στείλτε την εικονογράφηση του λογότυπου σας στο art@topmostawards.com . Επίσης, θα δεχόμαστε αρχεία GIF, JPG και PDF τα οποία θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση $ 25 για τη μετατροπή τους σε διανυσματικό μέσο και παρακαλούμε επιτρέψτε 24 ώρες για να φτάσει η απόδειξη.


Πότε θα είναι έτοιμη η σειρά μου;

Επιτρέψτε 48-72 ώρες από την έγκριση τέχνης στη ναυτιλία.


ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΟΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΑ ΜΟΥ;

FEDEX, UPS ή DHL, ανάλογα με το βάρος και τον προορισμό.


Μπορώ να επιστρέψω σε πολλαπλές διευθύνσεις;

Ναί. Ο πρώτος προορισμός συμπεριλαμβάνεται και επιπλέον χρέωση $ 10 για κάθε προορισμό θα προκύψει μετά από αυτό.


ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ;

Δεχόμαστε τις κάρτες VISA, MasterCard, PayPal και T / T.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ;

Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε ενημερωμένη την τιμολόγηση του ιστότοπού μας. Θα τηρούμε πάντα την τιμολόγηση που καταχωρήσαμε στον ιστότοπό μας.


ΕΧΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ;

Όχι. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα από τα κομμάτια μας.


Μπορώ να παραγγείλω χύμα να το χρησιμοποιήσω σε μεταγενέστερη ημερομηνία;

Ναι, ονομάζουμε αυτό το Πρόγραμμα Αποδέσμευσης. Το όφελος είναι ότι παίρνετε την ποσότητα μας 10% έκπτωση όταν τοποθετείτε την ίδια παραγγελία στυλ την επόμενη φορά και τα βραβεία σας είναι έτοιμα να χαράξουν κάθε φορά που τα χρειάζεστε.


Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου μετά την τοποθέτηση;

Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν πριν την έγκριση του έργου. Επικοινωνήστε με τον ηλεκτρονικό μας αντιπρόσωπο ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση sales@topmostawards.com για να συζητήσετε την κατάσταση. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας φιλοξενήσουμε.


Σας προσφέρουμε εκπτώσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς;

Συνεργαζόμαστε με πολλούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 10% στις ήδη χαμηλές τιμές μας σε όλα τα στοιχεία αποθέματός μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε τεκμηρίωση που επαληθεύει την μη κερδοσκοπική σας κατάσταση.


ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΥΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ;

Για παραγγελίες βιασμού θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Δεν χρεώνουμε αμοιβές για παραγγελίες βιασμού εκτός από το επιταχυνόμενο κόστος αποστολής που απαιτείται για να βγάλουμε το κρύσταλλο σας στη μονάδα χάραξης.


ΘΑ ΠΩΛΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ;

Ναί. Τα κενά είναι διαθέσιμα για τους διανομείς βραβείων με έκπτωση.


ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΒΡΑΒΕΙΑ;

Παίρνουμε τη μέγιστη προσοχή στη συσκευασία και τη μεταφορά των κομματιών σας, ωστόσο μπορεί να συμβούν ατυχήματα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να καταθέσουμε αξίωση στον μεταφορέα, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να δηλωθούν τυχόν ζημίες εντός 48 ωρών από την παραλαβή. Εάν λάβετε χαλασμένα βραβεία, θα φροντίσουμε όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την αντικατάσταση των βραβείων σας δωρεάν πριν από την εκδήλωσή σας. Η παράλειψη καταγγελίας ζημιών εντός 48 ωρών μπορεί να ακυρώσει την απαίτησή σας από τον μεταφορέα και να σας υποβάλετε χρεώσεις.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΟΥ;

Δίνουμε μεγάλη προσοχή για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια όλων των βραβείων μας. Έχουν εφαρμοστεί εσωτερικές πολιτικές για να διασφαλίσουμε ότι χαράζουμε μόνο και ακριβώς αυτό που εγκρίνετε αν και μπορεί να συμβούν λάθη. Εάν λάβετε βραβεία χαραγμένα με διαφορετικό τρόπο από τα εγκεκριμένα έργα τέχνης, θα φροντίσουμε όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την αντικατάσταση των βραβείων σας δωρεάν πριν από την εκδήλωσή σας.


Έχετε άλλη μια ερώτηση;

Στείλτε e-mail στο sales@topmostawards.com και θα σας απαντήσουμε σε 24 ώρες.