Αναμνηστικό βραβείο αποχώρησης

Ως καριέρα, μόνο το μικρό ποσοστό των εργαζομένων επέλεξε την επιβολή του νόμου. Η επιβολή του δικαστικού συστήματος και η διατήρηση της ασφάλειας των κοινοτήτων είναι ένα ευγενές επάγγελμα, αλλά το έργο μπορεί να είναι τόσο δοκιμαστικό όσο και επικίνδυνο. Αυτή η υπέροχη πλάκα είναι ένα τέλειο δώρο συνταξιοδότησης για τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ευχάριστο δώρο προς έναν αξιωματικό για τη συμβολή στην επιβολή του νόμου. Είναι το είδος του βραβείου που θα παρουσιαστεί περήφανα σε κάθε τρόφιμο ράφια. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια σφραγίδα νομού, κράτους ή πρακτορείου στον σχεδιασμό, καθώς και τα προσωπικά σας συγχαρητήρια.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως καριέρα, μόνο το μικρό ποσοστό των εργαζομένων επέλεξε την επιβολή του νόμου. Η επιβολή του δικαστικού συστήματος και η διατήρηση της ασφάλειας των κοινοτήτων είναι ένα ευγενές επάγγελμα, αλλά το έργο μπορεί να είναι τόσο δοκιμαστικό όσο και επικίνδυνο. Αυτή η υπέροχη πλάκα είναι ένα τέλειο δώρο συνταξιοδότησης για τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ευχάριστο δώρο προς έναν αξιωματικό για τη συμβολή στην επιβολή του νόμου. Είναι το είδος του βραβείου που θα παρουσιαστεί με υπερηφάνεια σε κάθε τρόφιμο ράφι. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια σφραγίδα νομού, κράτους ή πρακτορείου στον σχεδιασμό, καθώς και τα προσωπικά σας συγχαρητήρια.

Εφαρμόστε σε: Τρόπαιο Συνταξιοδότησης. Βραβεία χρόνων υπηρεσίας. Δώρο εκτίμησης πάστοραςΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ APPROX.WT.
Μικρά 7 " AS 1030S 83,00 δολάρια ΗΠΑ 7 "H x 2-1 / 3" W x 2-1 / 3 "D 2.00KGS
Μεσαίο 8 " AS 1030M 112,00 US $ 8-5 / 6 "H x 2-1 / 3" W x 2-1 / 3 "D 2.30 KGS
Μεγάλες 10 " AS 1030L US $ 145.00 10-5 / 6 "H x 2-1 / 3" W x 2-1 / 3 "D 2.85KGS


Εξεταστική